Award Winning Hide and Seek Residence

Shi-Zhe Luo Presents The Hide and Seek Residence

Shi-Zhe Luo, the thinktank behind the displayed project Residence:Hide and Seek by Shi-Zhe Luo spells out, Shape according to the functions, and the functions can be hidden invisibly. These hidden functional elements made the household usages more smooth and look more pleasant! Massive storage cabinets are hidden into the wall of the entrance, partitions of the dining room and the unilateral aisle where the mirror was put. The entrance of storage room and shared bathroom are hidden within the long walls across the aisle..

Award Winning Hide and Seek Residence Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=49283

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to A Design News homepage.

Design Magazine
Copyright © 2010 - 2019 A Design News - adesignnews.com - All Articles